Etusivu Tuotteet Palvelut Ympäristö Yhteystiedot


 

 

 

  

Suomen Vahvimmat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olemme Tilaajavastuu.fi - palvelussa luotettavana kumppanina.

Kauniston  Sora  Oy  toimii  Pappisten  kylässä  Loimaalla. Päätuotteita ovat hiekkapuhallushiekat ja seulotut hiekat. Yritys  on  perustettu  1973 ja työllistää tällä hetkellä 10 henkeä  ja toimii kahdessa vuorossa.

 

Toimitusalueena on koko maa  mm, Maarianhamina, Tornio, Lappeenranta, josta puhallushiekkaa menee urakoitsijoiden mukana myös Venäjälle.  Viroonkin  on  hiekkaa toimitettu. Asiakaskunta on laaja,  puhallushiekka asiakkaita on noin 850  ja  raakahiekkaa  on  toimitettu  1200  kohteeseen.

 

Puhallushiekka kuivataan nestekaasuliekkiä apuna käyttäen, jolloin hiekasta tulee hyvin puhdasta. Sitä voidaan käyttää jopa  akvaariohiekkana,  farkkujen  kivipesussa ja vaikkapa lämpölaitosten pesän leijupetihiekkana.  Mm. Outokummun Tornion terästehdas käyttää Kauniston Soran hiekkaa.

 

Erityistä  huomiota  on  kiinnitetty  ympäristön hyvinvointiin. Em. nestekaasu on turvallisin vaihtoehto hiekan kuivaukseen pohjavesialueella toimittaessa. Ajoneuvojen polttoainesäiliöt on varmistettu peltibetonibunkkerilla,  jolloin  maaperään  ei

pääse polttoaineita onnettomuustilanteessakaan.  Koneiden voiteluaineina käytetään kasvipohjaisia hydrauliikkaöljyjä.

 


Copyright © 2016 Kauniston Sora Oy    Muokattu viimeksi: 20. huhtikuuta 2016